Krogen eller hemmafest

Vad är bäst, krogen eller hemmafest?

Krogen
Det är dyrt, alltid överfullt med folk. Om man är  på klubb till exempel och vill dansa så finns de alltid de där killarna som jag brukar kalla för "scannare". De går ut på klubbar och ser runt efter den fullaste tjejen på dansglovet, siktar sig in på henne och gör allt för att få ett strul och i bästa fall få med sig henne hem.
Om man är på ett vanligt ölhak är det ofta fortfarande för hör musik, det händer ofta att det kommer fram en sliskig typ som vill sätta sig vid bordet även om man inte är ute efter att prata med andra människor.
I oför sig så är det ett bra ställe för att gå ut och träffa vänner eller bara sätta sig ner och ta en öl.
Det är kul att dansa, att bara stå på ett dansgolv med massa andra och röra sig till musiken.

Hemmafest
Det kan lätt spåra ut om det dyker upp för mycket folk. Saker går sönder eller blir snodda.
Men det är billigare att köpa alkohol från systemet, det finns ingen tid när festen stänger, man kan festa i ett dygn om man känner för det. Det finns inte elaka vakter som kan slänga ut för fulla människor, och det är ju i o för sig både bra och dåligt.

Själv har jag perioder när jag tycker det är roligare att gå på krogen än hemmafest. Och tvärt om. Båda har ju för- och nackdelar. Sedan är det ju lite nostalgiskt att vara på hemmafest, det går tillbaks till tiden innan man var 18 och krogalternativet inte fanns.

Vad tycker du?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0